od Matylda v 08 srp 2010 12:30
Moje kočička Natty je obyčejná,tříbarevná moura.Nevím,kolik jí je let,protože mi ji přinesli lidé,kteří by jí kvůli stěhování do domova pro seniory musely dát do útulku.A ani oni její věk neznali,protože jí našli jednou v zimě promrzlou a zkrvavenou na mostě.Byla ale kastrovaná a čistotná.Jenže asi má moc špatné zkušenosti z kotěcího života.Stačí někde větší rána a v ten moment mi sedí za krkem.Silvestry se proklepe pod mým svetrem,v mém náručí.Návštěvy nemusí,a jednou,když jsem měla plné ruce a snažila se otevřit dveře nohou,dostala úplný záchvat.Ale jak slyší muziku tak je ve svém živlu.Kdyby uměla tančit tak se snad do tance dá.Zprvu,než jí přinesli,jsem se rozmýšlele si jí vzít.Kočka je osobnost a měla jsem obavu,zda nám to půjde spolu.Vždy jsem byla přesvědčená,že zvířátko je p artner a musí si vybrat ono mně a ne naopak.A Natty si mně vybrala,prvním skokem z přepravky.Vyskočila mi na klín a usnula.Od té doby k sobě už patříme a ty Silvestry a jiné oslavy,které město pořádá ,bohužel,nám hned pod okny ,bouřku a jiné takové přírodní úkazy prostě prožije mně za krkem , nebo v mém náručí. Matylda