sofe,nod32,eset
o všecm co se týká koček

Silvestr a naše kočky

Příspěvekod mDATA v 03 led 2009 21:53

Tak jak vaše kočky zvládly ten rachod z 31.12 na 1.1. My jsme museli naší kočce dát sedalín abychom jí trochu omámili. Přesto se ale velmi bála a zalezla si na záchod. No je to strašpitel, protože i když přijde návštěva, tak zaleze pod postel.
Neoficiální fóra bank:
www.mbank.mdata.cz - neoficiální fórum o mBank
www.fio.mdata.cz - neoficiální fórum o finanční skupině FIO
mDATA
Administrátor

Re: Silvestr a naše kočky

Příspěvekod adil1950 v 13 led 2009 12:24

Nejen silvestr, můj kocour je vůbec zvláštní tvor.Je to rasa Britská kočka. Stačí když někdo zazvoní a nebo, když příjde návštěva, tak zaleze do skříně, kterou má stabilně pootevřenou, pro svůj úkryt. Když se návštěva zdrží déle, tak ze skříně vyleze a syčí na ně.Další věc, má velké škrabadlo i s těma prolézačkama, toho si ani nevšimne, ale sedačku a lavicí v kuchyni mám vyškrabanou až na molitán. Taky v té skříni už nadělal dost škody, on se někdy šplhá po mém oblečení nahoru.Před třemi roky jsem ho dostala od dětí jako dárek, abych měla společnost. Už jsem si kolik krát říkala, že ho někomu dám, kdo by ho chtěl, ale už to nejde, on mě má rád a já přes to všechno co páchá, mám ho taky ráda a jinde by se asi neměl tak dobře jak se má u mě.
adil1950

Příspěvekod mDATA v 13 led 2009 15:07

Já mám taky britku, jsou to zvláštní kočky :lol:
Neoficiální fóra bank:
www.mbank.mdata.cz - neoficiální fórum o mBank
www.fio.mdata.cz - neoficiální fórum o finanční skupině FIO
mDATA
Administrátor

Příspěvekod jakustka v 01 dub 2010 20:35

Můj kocourek Silvestr vůbec neprožívá, venku je rachot jak blázen a on si klidně spí :D
jakustka

Příspěvekod Matylda v 08 srp 2010 12:30

Moje kočička Natty je obyčejná,tříbarevná moura.Nevím,kolik jí je let,protože mi ji přinesli lidé,kteří by jí kvůli stěhování do domova pro seniory musely dát do útulku.A ani oni její věk neznali,protože jí našli jednou v zimě promrzlou a zkrvavenou na mostě.Byla ale kastrovaná a čistotná.Jenže asi má moc špatné zkušenosti z kotěcího života.Stačí někde větší rána a v ten moment mi sedí za krkem.Silvestry se proklepe pod mým svetrem,v mém náručí.Návštěvy nemusí,a jednou,když jsem měla plné ruce a snažila se otevřit dveře nohou,dostala úplný záchvat.Ale jak slyší muziku tak je ve svém živlu.Kdyby uměla tančit tak se snad do tance dá.Zprvu,než jí přinesli,jsem se rozmýšlele si jí vzít.Kočka je osobnost a měla jsem obavu,zda nám to půjde spolu.Vždy jsem byla přesvědčená,že zvířátko je p artner a musí si vybrat ono mně a ne naopak.A Natty si mně vybrala,prvním skokem z přepravky.Vyskočila mi na klín a usnula.Od té doby k sobě už patříme a ty Silvestry a jiné oslavy,které město pořádá ,bohužel,nám hned pod okny ,bouřku a jiné takové přírodní úkazy prostě prožije mně za krkem , nebo v mém náručí. Matylda
Matylda

Zpět na O kočkách